Jalousi

Kender du det med at have en masse forstillinger om, hvad din partner laver af unoder, og at du nogle gange kommer til at overvåge din partners handlinger? Så læs med her. Jalousi er en tilstand af usikkerhed og mistillid… Læs mere »

Jagten på orgasmen

Klitorisorgasme, g-punktorgasme, sprøjteorgasme, livmoderhalsorgasme, multiorgasme, kombiorgasme… Listen er lang på orgasmer, som den moderne kvinde skal præstere og den moderne mand skal levere. Det skaber et enormt præstationspres og høje forventninger, som tager nydelsen ud af sex, for mange mænd… Læs mere »

Præstationsangst

Præstationsangst er angsten for ikke at kunne præstere ‘ordentligt’/‘tilstrækkeligt’ under sex. For at forklare hvordan vi kan arbejde med præstationsangst, skal vi forstå 1) hvad er angst? og 2) hvad er standarden for at levere ordentligt/tilstrækkeligt, eller endnu vigtigere, hvem… Læs mere »

Rekrutter din indre medføler

Der findes mange forskellige teorier og metoder til at arbejde med psykologiske problemer som lavt selvværd, angst, depression, stress, sorg, jalousi, parforholdskriser osv. I mit kliniske arbejde med netop disse problematikker har jeg fundet, at der er særligt en tilgang,… Læs mere »

Sexlivets 5 principper

Noget af det der optager mig allermest er at forstå, hvad der får intimiteten og sexlivet til at blive ved med at blomstre i et forhold. I virkeligheden skal vi ikke ret langt forbi den indledende forelskelsesfase, før end at… Læs mere »

Sommertips til kvinder og deres Yoni!

Ladies, det er sommertid! På med sommerkjolen og af med trusserne (eller noget i den dur!). Jeg præsenterer her de sprødeste sommerråd til jer, der bare har lyst til at bade i jeres egen sensualitet, mærke jeres lækkerhed, elske med… Læs mere »

Overgivelse

En fortælling om overgivelse. Jeg overgiver mig. Og jeg synes sgu det er svært. Det gør ondt indeni og jeg græder. Det gør ondt, fordi det opløser noget indeni mig. Og skubber mange af mine forestillinger og idéer totalt ud… Læs mere »

Tilladelse

Der er et ord, der trænger sig på i mit sind, når jeg tænker tilbage på timerne med mine veninder, klienter, kursister, kunder etc. Et ord, som også direkte spejler en dyb sandhed, erkendelse og udvikling i mig selv. Ordet… Læs mere »

Varmt sexliv i kold vintertid

Det er en vinterklassiker at seksualiteten pakkes væk under uldtrusserne. Humøret er ikke til det, missen er ikke til det og lagkagehusets weekendstærte virker en tand mere seksuelt ophidsende end doggystyle med din elsker. Snuden hænger, der er gråt og… Læs mere »

Male sexual energy

When I was a student I was taught to define sexuality in many different ways. Most of these were based on Western understandings that I never thought fully captured the essence and richness of what sexual balance brings… I was… Læs mere »