Sexlivets 5 principper

Noget af det der optager mig allermest er at forstå, hvad der får intimiteten og sexlivet til at blive ved med at blomstre i et forhold. I virkeligheden skal vi ikke ret langt forbi den indledende forelskelsesfase, før end at… Læs mere »

Sommertips til kvinder og deres Yoni!

Ladies, det er sommertid! På med sommerkjolen og af med trusserne (eller noget i den dur!). Jeg præsenterer her de sprødeste sommerråd til jer, der bare har lyst til at bade i jeres egen sensualitet, mærke jeres lækkerhed, elske med… Læs mere »

Overgivelse

En fortælling om overgivelse. Jeg overgiver mig. Og jeg synes sgu det er svært. Det gør ondt indeni og jeg græder. Det gør ondt, fordi det opløser noget indeni mig. Og skubber mange af mine forestillinger og idéer totalt ud… Læs mere »

Tilladelse

Der er et ord, der trænger sig på i mit sind, når jeg tænker tilbage på timerne med mine veninder, klienter, kursister, kunder etc. Et ord, som også direkte spejler en dyb sandhed, erkendelse og udvikling i mig selv. Ordet… Læs mere »

Varmt sexliv i kold vintertid

Det er en vinterklassiker at seksualiteten pakkes væk under uldtrusserne. Humøret er ikke til det, missen er ikke til det og lagkagehusets weekendstærte virker en tand mere seksuelt ophidsende end doggystyle med din elsker. Snuden hænger, der er gråt og… Læs mere »

Male sexual energy

When I was a student I was taught to define sexuality in many different ways. Most of these were based on Western understandings that I never thought fully captured the essence and richness of what sexual balance brings… I was… Læs mere »

Sexual polarization

Imagine women all over the World, looking at their watches, hurrying home from work, feeding their kids, having a quick evening shower to finally surrender to that one moment they’ve been waiting for all day. Lying in bed with Fifty… Læs mere »

Bækkenbundstræning til mænd

Jeg har længe overvejet, hvordan jeg på bedst mulig måde kunne gøre bækkenbundstræning attraktivt for mænd. Jeg har fundet løsningen. Bækkenbundstræning er fuldstændig tilsvarende en god omgang styrketræning i dit lokale træningscenter, hvor målet er at finde din 1RM og… Læs mere »

Kærlighed, rigtighed og ærlighed

En fugtig sommerdag med ubeslutsomme skyer på himlen. Jeg drikker kaffe med nogle herlige mennesker. Vi snakker om vejret, nyhederne, ferieoplevelser. Og kærligheden. Jeg mærker en fugtig hånd der griber min, forsigtigt. Hun kigger mig forvildet i øjnene. Hun åbner… Læs mere »

Den maskuline mand

Dagens undervisningstema er mandens seksualitet. En mandlig underviser indtager rummet og kigger nysgerrigt på os. Han er inviteret til at undervise os, fordi vi har været utilfredse. Utilfredse med, at et så centralt emne, som mandens seksualitet, har været fraværende.… Læs mere »