En fortælling om overgivelse.

Jeg overgiver mig. Og jeg synes sgu det er svært. Det gør ondt indeni og jeg græder. Det gør ondt, fordi det opløser noget indeni mig. Og skubber mange af mine forestillinger og idéer totalt ud af kurs. Fordi du er så skide insisterende omkring at smide alt over bord, og se hvad friheden og et liv uden kategorier og forestillinger giver os. Hvad giver det os? Svaret findes ikke og det er hele pointen. LATTERLIGT. Og nøøøj, hvor har jeg dog lyst til at holde stædigt og krampagtigt fast i MINE forestillinger og forventninger til, hvordan tingene skal være. For jeg ved jo godt, hvordan det hele skal være. Jeg har lagt alle planerne i mit hoved 1000000 gange (uden dig!).

Ups…! Der sagde jeg så det ingen af os rigtigt gider at høre eller stå ved. Det der med at tage styringen og sejle parforholdsskibet ind i Walt Disney prinsesseland, hvor alt forløber og udfolder sig i perfekt orden. Og jeg deler det, fordi min indre kriger der kæmper stædigt og principielt for sin selvopretholdelse, næsten har skubbet mig ud af døren og væk fra en relation, som i virkeligheden er det smukkeste og fineste i mit liv.

Så nu sidder jeg her med mit vinglas og kigger ud på aftenhimlen og mærker tomheden presse på. En helt vild irriterende og larmende form for stilhed, som skaber ekko i mit tomme sind. Mine tanker og forestillinger er gået i seng og mine følelser svømmer søvndrukkent og ubekymret rundt i hvidvin. Så der er bare tomheden tilbage. Og pludseligt mærker jeg det. Det skyller ind over mig som en varm lavabølge der smelter min fysiske krop. Bagfra. Overgivelsen.

Måske skal det hele ikke være perfekt, planlagt, forudsigeligt, trygt, komfortabelt. Måske behøves jeg faktisk intet af det for at mærke at jeg elsker. Så derfor sætter jeg mig foran dig med håndfladerne opad og min krop let sammensunken. Tårerne forlader afmægtigt og ydmygt mine øjne og efterlader sorte mascaraspor på mine kinder. Og få simple ord ligger på tungen og venter på et lille modigt vindstød til at skubbe dem over kanten…

Jeg overgiver mig. Til dig.