Samtaleterapi tager sit afsæt i samtalen og interaktionen mellem klient og terapeut – en relation som rummer potentialet for healing og udvikling.

Gennem samtale udforsker og afdækker vi dine grundliggende mønstre og værdier, dine personlighedstræk, handlinger, tanker, følelser, drømme og potentialer. Vi tager med andre ord en rejse gennem det, der bevæger sig i dit indre liv og som er vigtigt for dig for at skabe bevidsthed og afklaring omkring.

Varigheden af et forløb er individuelt. Min tilgang er at udarbejde kortsigtede forløb, som potentielt kan udvikle sig til flere forløb med nye delmål og processer, hvis der er behov for det. Efter en indledende forsamtale laver vi en fælles evaluering på, hvordan forløbet skal være.

Pris, booking og betingelser

Individuel terapi varer 80 minutter og koster 900 kr. (+ tillæg efter kl 18 på hverdage samt weekender og helligdage). Book en tid ved at skrive en mail til michelle@millersterapi.dk eller ringe til 61272183. Aflysning skal ske senest 48 timer før aftalen – ellers kvitteres for fuld session. Hvis du ønsker at gå i et længere forløb tilbyder jeg en fordelagtig klippekortordning – kontakt mig for mere info.