Parterapi er for par, der der står overfor en stor udfordring, er groet fast i hverdagens praktik og mangel på romantik eller bare gerne vil udvikle og udforske parforholdets potentialer.

Det vigtigste jeg kan tilbyde dig og din partner er et rum med kæmpe højt til loftet, ærlig og konfronterende dialog og uviklingspotentialer for Jeres parforhold. I kommer som I er, med de udfordringer, uenigheder eller nysgerrigheder, som I har, og så starter rejsen ind i et ærligt, afklaret og kærligt (sam)liv.

Alle forløb hos mig starter med en uforpligtende forsamtale, hvor I og jeg får mulighed for at vurdere mulighederne for et tillidsfuldt og meningsfuldt samarbejde.

Pris, booking og betingelser

Parterapi varer 110 minutter og koster 1350 kr. (+ tillæg efter kl 18 på hverdage samt weekender og helligdage). Book en tid ved at skrive en mail til michelle@millersterapi.dk eller ringe til 61272183. Aflysning skal ske senest 48 timer før aftalen – ellers kvitteres for fuld session. Hvis i ønsker at gå i et længere forløb tilbyder jeg en fordelagtig klippekortordning – kontakt mig for mere info.