Parterapi er for par, der der står overfor en stor udfordring, er groet fast i hverdagens praktik og mangel på romantik eller bare gerne vil udvikle og udforske parforholdets potentialer.

Det vigtigste jeg kan tilbyde dig og din partner er et rum med kæmpe højt til loftet, ærlig og konfronterende dialog og uviklingspotentialer for Jeres parforhold. I kommer som I er, med de udfordringer, uenigheder eller nysgerrigheder, som I har, og så starter rejsen ind i et ærligt, afklaret og kærligt (sam)liv.

Alle forløb hos mig starter med en uforpligtende forsamtale, hvor I og jeg får mulighed for at vurdere mulighederne for et tillidsfuldt og meningsfuldt samarbejde. Jeg anbefaler at I kommer minimum 4 gange for at mærke effekten af arbejdet. De fleste kommer op til 12 gange.

Eksempler på problemstillinger i par terapi:

  • Forskelle i sexlyst der typisk fører til at sexlivet går i stå eller er “akavet”
  • Udfordringer i sexlivet grundet nye livsfaser og øvrige udfordringer
  • Utroskab
  • Vanskeligheder ved at kommunikere og forstå hinanden
  • Udfordringer ved at finde sig til rette i parforholdet, deriblandt forskellige forventninger, ønsker, definitioner og grænser
  • Opslidende, aggressive og høj-konfliktfyldte dynamikker og stemninger

Pris, booking og betingelser

Parterapi varer op til 100 minutter og koster 1950 kr. Book en tid ved at skrive en mail til michelle@millersterapi.dk eller ringe til 61272183. Aflysning skal ske senest 48 timer før aftalen – ellers kvitteres for fuld session. Hvis i ønsker at gå i et længere forløb tilbyder jeg en fordelagtig klippekortordning – kontakt mig for mere info.