Ladies, det er sommertid! På med sommerkjolen og af med trusserne (eller noget i den dur!).

Jeg præsenterer her de sprødeste sommerråd til jer, der bare har lyst til at bade i jeres egen sensualitet, mærke jeres lækkerhed, elske med jeres krop, flirte med træerne og tilbringe en masse dejlige timer med Yoni og hendes legekammerat(er).

#1 Jo mindre, jo bedre!

Start med at tage undertøjet af! Af med trusser og af med bh! Du kan til nøds kravle ned i en blondesag eller bikinitop – UDEN bøjle! Lad brysterne hænge og dingle og mærk niblerne mod sommertøjets bløde lette stof. Dernæst trusserne! Du har simpelthen ikke brug for dem! Sommerens dejlige sydvindsbrise nærer Yoni med friskhed og varme og du mærker lige pludselig en helt ny side af hende…

#2 Lær din cyklus at kende!

Det forudsætter for de fleste, at i dropper p-pillerne og andre hormonelle præparater og lader kroppen finde sin egen månedlige rytme. Nu tænker de fleste nok, at måneblod og cyklus bare ikke er frækt! Faktisk anti-frækt! Men jeg insisterer stædigt og stærkt på, at du mærker dig selv, din krop, dit skød, din yoni og din kvindelighed, når du mærker din krops grundliggende rytme og puls. Rød er simpelthen det nye sort! Blød for fanden, og elsk dig selv mens du gør det. Det er en fantastisk invitation til fordybelse og det er en dyb dyb åbning i dit seksuelle rodcenter. Skrig, hyl, græd og knæk sammen af latter, mens du svinger frem og tilbage på hormonernes vilde gyngetur. Hvis du har brug for at kravle i hule, så gør det! Hvis du har brug for at spasse ud, så gør det! Og gør det gerne sammen med andre kvinder, ud baghaven, på stranden eller i en skov. Nøglen til din kropslige selvaccept og kærlighed indebærer, at du omfavner og tillader din hormonelle cyklus, i sin naturlighed, utæmmet af piller og præparater. Så selvom du skal på badeferie og synes at blod bare er noget hø, så gå i stedet på apoteket og forsyn dig med en lady cup og en svamp og hyl som en ladywolf ved fuldmånens midnatstid, auuuuuuuuu 🙂

#3 Yoni-sunshine!

Blot Yoni for solen. Jeg kan anbefale at gøre det et intimt og privat sted! Udenfor. Lig dig på ryggen med fodsålerne samlet og knæene ud til siden (sommerfuglen) Og sørg for at solen skinner ned på Yoni, ind i Yoni. Mmm… På din indånding trækker du solens varme ind. Lad den brede sig i dit underliv, i skødet og måske hele din krop. Her ligger du, lige så længe du lyster (vær selvfølgelig obs på, at du ikke svitser læberne, av av!). Nogle vil mærke en massiv varme og åbning i deres skød. Vær med det. Giv dig hen til det. Elsk med det.

#4 Naturen er din legeplads, bogstaveligtalt!

Hvis du er en legekvinde, er sommerens store legetøjs-hit, ting der gror i naturen… Det kræver ikke mange vilde tanker at se naturens mangfoldige falloser i alle mulige former, tykkelser og længer. Bananer, gulerødder, squash, aubergine, selleri… You name it! Det kan være fedt nok lige at rulle et kondom på, især på nogle af dem. Men ellers, leg med det! Masser Yoni ved indgangen, i dybden, langs væggene osv. Stimuler klitten med fingrene mens du penetrerer dig selv med naturens fallos. Og selv da vi troede at det ikke kunne blive bedre har naturen produceret sit helt eget custom made legeæg til os. Sten. Jeg husker en varm sommerdag og en bådtur i Ligurien, hvor jeg svømmede hen til stenparadis i form af en lille bred, tildækket af sten i perfekte legestørrelser. Genialt! Gå efter en sten med jadeæggets form og størrelse og sørg for at overfladen er glat og lækker og rengør den inden du stikker den nogle steder hen. Indfør den så, klem om den, masser den, sug den ind og skub den ud.

#5 Slowmo!

Og så er der det der med at sætte tempoet helt ned… I alle dine bevægelser, aktiviteter og sanseoplevelser. Og gør hver en lille hverdagspraksis til en bevidst og vågen oplevelse (jeg kan anbefale bogen Peace is every breath som inspiration). Når du vågner og ser dagens første solstråler, når du plasker koldt vand i hovedet og mærker din hud, når du spiser sommerens lækre, sødmefulde mad, når du går en tur på stranden og mærker sandet under dine fødder, når du dufter til træerne, når du elsker… Forestil dig at der i motorisk center i din hjerne er en slowmotion knap, hvor du kan sænke tempoet. Tryk på den og bliv langsom.

#6 Piknik (nej, det er ikke en stavefejl!)!

Inviter din yndlingslegekammerat på piknik og gør klar til et lækkert elskovsorgie i brombærbusken, under egetræet, på stranden, på alpetoppen, i kanoen eller i haven… En piknik er i sagens natur en klassisk picnic, med en pik (enten en biologisk model eller naturens model). Vær kreativ med hvordan du bruger den medbragte mad og hvad der dufter godt. De fleste kan i hvert fald blive enige om, at makrel på dåse bare ikke er en frækkert, selvom det smager godt. Sørg for lækre ufiskede ingredienser såsom frugt, grønt, brød, ost, hvidvin, chokolade og hvad der ellers smager dig… Enjoy!