Jeg har længe overvejet, hvordan jeg på bedst mulig måde kunne gøre bækkenbundstræning attraktivt for mænd. Jeg har fundet løsningen. Bækkenbundstræning er fuldstændig tilsvarende en god omgang styrketræning i dit lokale træningscenter, hvor målet er at finde din 1RM og styrketræne regelmæssigt med procentskaleringer af din 1RM for at blive stærkere. Præcis på samme måde, som du ville træne regelmæssigt for at blive stærkere i dit backsquat eller bænkpres. Hvad der gør bækkenbundstræningen en endnu mere tilgængelig træningsform er, at du kan lave træningen, hvor som helst, når som helst. Med fire simple trin kan du træne din pik stærk og stolt…

Hvordan?
Danmarks bækkenbundsguru nr. 1, Søren Ekman, har skrevet en fantastisk kortfattet og praktisk bog til mænd om hvordan pikken fungerer og hvordan man træner bækkenbunden. Fra regnorm til anakonda. Følgende er en meget kortfattet tour de bækkenbund, så hold fast på pik og kugler, og følg godt med.

Første skridt er at lokalisere bækkenbundsmuskulaturen.
# Prøv derfor næste gang du går på toilettet at stoppe urinstrålen, når du tisser. Du bruger bækkenbunden til at tilbageholde urinstrålen. Husk dette spænd og øv dig på at spænde når du ikke er på toilettet.

Andet skridt er at isolere muskulaturen så den kan trænes særskilt.
# Når du skal i gang med træningen, skal du spænde i bækkenbunden, dernæst i ballerne og til sidst maven og give slip i omvendt rækkefølge. Det kan være svært at adskille følelsen af at knibe i ballerne, maven og bækkenbunden, så det skal du øve dig på.

Tredje skridt er at eksperimentere med, hvor lang tid du kan holde knebet.
# Prøv at knibe med 50% af din styrke og hold spændet. Prøv derefter at knibe med 100% af din styrke, dit 1RM. Mærk forskellen. Og udmattelsen. Du kan variere din træning med begge slags spænd, som træner forskellige dele af din muskulatur.

Fjerde skridt er at træne regelmæssigt.
# Træn to gange dagligt. Implementer træningen i faste daglige rutiner fx mens du kører bil til og fra arbejde, i kaffepausen, under madlavningen eller inden du lægger dig til at sove. Træn 5 ´ 3 reps, som du varierer i styrke.

Vidste du at…

  • du lærer at tilbageholde din sædafgang, men stadigvæk får orgasmer
  • du holder i længere tid
  • du får en stærkere og mere stabil erektion
  • du kan afhjælpe eller forebygge problemer med at holde erektionen
  • du kan afhjælpe eller forebygge efterdryp i bukserne

Tag ansvar for din pik og få den i god form. Bækkenbundstræning er ikke kun for gravide kvinder og slappe misser. Bækkenbunden er en muskel, der til alle tider, af alle køn, i alle aldre, kan trænes. En veltrænet bækkenbund kan blandt andet forebygge inkontinens og har en række fede gevinster for seksualiteten og sexlivet. Med fire simple skridt er du på sikker kurs mod en stærk, stolt erektion.