Om kurset

Alle 4 aftener øver vi de samme praksisser: vi snakker sammen, vi lukker øjnene, vi trækker vejret, vi åbner og blødgør kroppen og vi bevæger os. Der er altid et element af undervisning, hvor jeg formidler den viden, der understøtter de praksisser vi laver. Der er altid et element af sharing, hvor alle sætter ord på deres oplevelse. Og der er altid masser af praksis.

Vi arbejder med…

  • kontakt til skødet, hjertet og halsen
  • aktivering af bækkenbunden og kønskredsløbet
  • orgastisk vejrtrækning
  • helkropsnydelse
  • kroppens og skødets vækkelse gennem bevægelse
  • mindfulness i hverdagen

Din opgave er at lytte til mig, de andre kvinder og dig selv, ved at indtage en position af åbenhed og nysgerrighed. Min opgave er at lytte til rummet og bevæge det mod tryghed, varme, åbenhed og udfoldelse. 

Kursets teoretiske rødder er en fletning af psykologiske værktøjer (primært med fokus på accept-strategier), sexologisk viden (om kvindekønnet, kroppen, hormonerne, orgasmer osv.), samt tantriske og taoistiske inspirationer.

Hvad kan du forvente?

Kurset tilbyder et rum, hvor kvinder trygt kan tage på en indre opdagelserejse mens de støtter og næres af kvinderne omkring dem. De fleste øvelser fokuserer på din egen proces, mens der til tider vil være interaktion med de andre kvinder, både i form af øvelser og i form af deling. Der er ingen nøgenhed eller direkte seksuel udforskning – dette foregår derhjemme. Hjemmearbejdet er en meget vigtig del af processen – jo mere du er dedikeret til den, jo mere får du ud af det.

Er det noget for dig?

Kurset er både for de nysgerrige, der som udgangspunkt har det godt med deres krop, seksualitet og nydelse, men som bare gerne vil lære noget mere og nå dybere ind, OG for dem, der oplever udfordringer eks. i form af mindsket lyst, barrierer ift at give slip og åbne op seksuelt, udfordringer ved seksuel berøring, vanskeligheder ved at mærke nydelse og/eller opnå orgasme, kritiske tanker om selv og krop m.m.

Tilmelding, pris og datoer

Du tilmelder dig kurset ved at kontakte mig på email michelle@millersterapi.dk eller telefon 61272183. Rummet er intimt med få pladser. Prisen per deltager er 2900 kroner.

Kontakt mig for kursusdatoer.

Om Michelle Miller

Jeg hedder Michelle, er 32 år, og er vild med kvinderummet. Det har været min drøm siden jeg var ganske ung, at skabe frihed, åbenhed og accept omkring det at være kvinde, og det at have en seksualitet, uanset hvordan den ser ud og folder sig ud. Den drøm manifesterer dig i dette kursus, som jeg har formet, afprøvet og leget med de sidste 10 år, sideløbende med, at jeg har drevet privat praksis som psykolog og sexolog. Jeg ser meget frem til at hilse på dig, der mærker en inspiration i denne retning.