Denne aften er en foredrags-workshop aften, hvor jeg fortæller lidt om, hvordan du som kvinde kan udforske din seksualitet og nydelse. Aftenen er en kombination af mig der fortæller, dig der deler og guidede øvelser (med tøjet på).

Jeg præsenterer dig for nogle af de principper og øvelser som jeg underviser i på kvindekurset Kvindens Seksualitet og Nydelsesliv, som handler om at udforske og vække seksualiteten og nydelsen. Mit arbejde har rødder i moderne hjerneforskning, positiv psykologi og østlige strømninger som tantraen og taoismen.

Det handler altså både om krop, hormoner, livsfaser, tanker, følelser, inderlighed, helhed, forbindelse og energikultivering.

Jeg vil introducere dig for øvelser:

  • til at styrke forbindelse mellem skød og hjerte
  • til at vække og cirkulere seksuel energi
  • til at slappe af og nyde dig selv (og dit liv)

Det praktiske

Aftenen varer 3 timer og finder sted i Grønnegade 26, København med begrænsede pladser. Jeg afholder det cirka en gang hver anden måned – hold øje med datoerne i kalenderen. Det er muligt at booke et særligt eksklusivt arrangement for dine veninder, kollegaer eller kvindegrupper, hvis I har lyst til at holde det kun for jer. Jeg kan også bookes ud af huset efter særaftale. Kontakt mig på 61272183 eller send mig en email på michelle@millersterapi.dk hvis du vil høre nærmere.

Om mig

Jeg hedder Michelle Miller og er uddannet psykolog og sexolog. Til dagligt arbejder jeg med kvinder, mænd og par, der søger inspiration og hjælp i livet. Noget af det jeg brænder særligt for er at facilitere rum for kvinder, hvor vi kan lytte til hinanden, lære af hinanden og dykke ind i os selv og vores nydelse med en åben og kærlig indstilling.

Billede 8

Billede 9