Om foredraget

En stor del af mit arbejde består i at snakke med kvinder om deres seksualitet. Både når den trives og blomstrer og når den har udfordringer og har brug for en hjælpende hånd. Jeg ser at der er nogle helt centrale og vigtige emner som rører sig hos de fleste: Hvordan hænger seksualitet og hormoner sammen? Hvorfor kan (sex) lysten svinge så meget op og ned? Hvordan får jeg orgasmer, bedre og større? Hvordan giver jeg slip og nyder mere?

Derfor vil jeg give mine svar på disse spørgsmål omkring emnerne:

  • hormoner og cyklus
  • lyst og ulyst
  • egen seksualitet og onani
  • nydelse og orgasmer

Aftenen er overvejende et foredrag, hvor jeg deler alle de vigtige guldkorn fra mine tanker og praksiserfaringer med kvindens seksualitet. Jeg vil også give ideer til øvelser og konkrete ting du kan prøve af derhjemme. Og der er mulighed for at stille spørgsmål.

Det praktiske

Vi mødes kl 19-21.30 i Grønnegade 26, 3 sal (hos Vitalunit), i indre by København. Du tilmelder dig ved at sende en email til mig til michelle@millersterapi.dk og ved at mobilepaye 300 kr. til 47099.