“Et kursus – og en rejse alle kvinder burde give sig selv. I kærlighed til sig selv.”
R.

“Over de fire kursusgange i Michelles trygge hænder har jeg trukket min flyvske energi og blokeringer jeg ikke troede jeg havde ned til en dybtfølt, stærk og klar centrering af kærlighed og energi indeni. Kurset og varmen fra de andre kvinder har kickstartet en rejse hvor følelsesskjoldet er smidt, og opmærksomheden, sanserne og min lyst er boostet og kan bruges både indad især i mit møde med andre mennesker. Jeg har fået konkrete redskaber til en fleksibel praksis til at nyde, udforske nye lag og lege endnu mere med ikke kun min seksualitet, men også mine relationer og min livslyst. Jeg ville ønske, at alle kvinder havde lyst og mulighed for at åbne øjnene, trække vejret dybt og få fornemmelsen af at dykke ind i eventyr med Michelles positive seksuelle og spirituelle praksis.”
A.

”Michelle har så meget viden, indsigt og indføling at byde på, at alle vil kunne få det med hjem fra kurset, som de har brug for. Hendes måde at undervise på er levende, energisk og hjertevarm, så jeg følte mig mødt, uanset om jeg udtrykte tårer, usikkerhed eller højt humør og grin.”
H.

“Befordrende, sensuelt, glad stemning og super musik.”
G.

“Tag ikke fejl af Michelle Millers unge alder. Der er så meget saft og kraft i hende. Det som vi modne kvinder har brugt årevis på at komme frem til. Det har hun bare. Aaaauuuuuuuuuhhhhhh.”
M.

“En enestående mulighed for at komme (endnu mere) i kontakt med ens kvindelighed og forståelse af sig selv som den sensuelle og seksuelle kvinde man er.”
G.

“Michelle er en varm skøn kvinde, der formår at give ny viden på en skøn måde. Viser sine feminine sider og er en god vejviser ind i krop og lyst. Kan kun anbefale hendes kurser.”
I.